Post by malxipulrieknoc on Mar 13, 2022 7:10:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RPG Dice: Heroes of Whitestone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RPG Dice: Heroes of Whitestone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρα πετράδια hack ▞▞▞
▞▞▞ RPG Dice: Heroes of Whitestone 2022 version ▞▞▞
Αυτό είναι το πρώτο μου κινητό Dice RPG και έχω κολλήσει. Στο Heroes of Whitestone, οι παίκτες περιηγούνται σε έναν πίνακα παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τα ζάρια και εκτελούν ενέργειες με βάση το τετράγωνο στο οποίο προσγειώνονται. Οι ενέργειες ποικίλλουν μεταξύ turn-based battles, loot, minigames, αφηγήσεων και πολλά άλλα. Αν είστε σε D&D, Monopoly ή turn-based μάχες, προτείνω αυτό το παιχνίδι για εσάς.
Διασκεδαστικό παιχνίδι η συσκευή μου έχει κάποια προβλήματα με αυτό (υστερεί κυρίως χωρίς κολλήματα) αρκετά κατανοητό και διασκεδαστικό σύστημα για μάχη συνολικά εξαιρετικό μόνο 4 στα 5 γιατί πάντα υπάρχει χώρος για να γίνεις καλύτερος
Ζητάει πολύ νωρίς για έλεγχο, αλλά έχει πολύτιμους λίθους σε ένα μήνυμα 5 δευτερολέπτων
Απολαμβάνω το καλό από αυτό το παιχνίδι. Χωρίς διαφημίσεις, εξαιρετική εμπειρία rpg. Λατρεύω τα παιχνίδια φαντασίας και αυτό έχει όλα τα στοιχεία. Μάγοι, τσεκούρια, ζάρια!! Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Είναι ένα παιχνίδι που μπορώ να κάτσω και να παίξω για μερικές ώρες!! Απολαύστε τους χαρακτήρες και τα στοιχεία μέχρι στιγμής. Είμαι ο lvl13, αλλά μπορώ να δω την αξία επανάληψης και ανυπομονώ να συγκεντρώσω περισσότερους χαρακτήρες και να παίξω περισσότερη ιστορία!
Μεχ! Εντάξει παιχνίδι στην καλύτερη περίπτωση
Μόλις ενημερώθηκε με την πιο πρόσφατη ενημέρωση κώδικα και το παιχνίδι είναι ΑΚΟΜΑ εντελώς χαλασμένο, έχει παγώσει στο 1ο boss και δεν θα το ξεπεράσει. Ίσως θα έπρεπε να προσλάβετε κάποιον για να δοκιμάσει τις ενημερώσεις κώδικα πριν τις εφαρμόσετε.
RPG Dice: Heroes of Whitestone Ролеви gmbn
Crafting and Building Adventure myps
Να μην ενδιαφέρομαι για τους περιορισμούς VIP. Είναι πολλά
Πολύ διασκεδαστικό και ωραίο παιχνίδι liytle για να σκοτώσεις λίγο χρόνο.
Διασκεδαστικός σπατάλη χρόνου
Το χειρότερο παιχνίδι που πάγωσε ποτέ δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δοκίμασα αναγκαστική διακοπή, απεγκατάσταση και απενεργοποίηση του τηλεφώνου. Ζητήθηκε υποστήριξη δεν έλαβε καμία.
RPG Dice: Heroes of Whitestone ایفای نقش nkfx
50 πετράδια για να αξιολογήσετε; Σίγουρα φαίνεται σαν ένα βαρύ παιχνίδι μηχανικής που είναι εύκολο να το πάρεις και να το παίξεις. Θα δούμε καθώς προχωράω τι είδους πύλες / αρπαγές μετρητών έχει, αλλά μέχρι στιγμής είναι διασκεδαστικό
Διασκεδαστικό εθιστικό παιχνίδι. Ωραία ιστορία. Μεγάλη διάρκεια παιχνιδιού από την αρχή.
Πραγματικά δεν δίνουν τίποτα για το μεγάλο άνοιγμα και τους νέους παίκτες.
Ωραίο μικρό παιχνίδι. Διαφορετικό είδος rpg.
Ίσως αξίζει να παίξω με λίγη ακόμα δουλειά, ειλικρινά νιώθω ότι απλώς πατάω την οθόνη για να δω τι θα συμβεί στη συνέχεια. Δεν νιώθω ότι παίζω ένα παιχνίδι εκτός από τις μάχες που έχουν τόσο τεράστια δυσκολία άλματα που είναι πάντα είτε απίστευτα εύκολα είτε κυριολεκτικά αδύνατα, ποτέ προκλητικά.
Θα διαγράψω οποιοδήποτε παιχνίδι στο οποίο πρέπει να παίξω για 20 λεπτά πριν αποκτήσω πρόσβαση στις ρυθμίσεις για να κλείσω τον ήχο. Δεν μπορώ καν να δώσω σημασία στο tutorial γιατί είμαι πολύ τρελός που δεν μπορώ να κλείσω τον ήχο.
Ενδιαφέρουσα άποψη για την τυπική μορφή RPG. Χόκεϊ διάλογος, αλλά το παιχνίδι είναι καλό.
Είναι ένας καλός τρόπος για να περάσει η ώρα
Όλα είναι στημένα με ζάρια. Δεν έχει κανένα νόημα
Δεν θα ανοίξει συνεχίζει να εμφανίζεται το σφάλμα 4
Δεν είναι κακό.Κάποιοι πληρώνουν για να κερδίσουν μηχανικούς, αλλά παίζουν εύκολα
Φαίνεται σχεδόν αδρανής. Τα επίπεδα έρχονται γρήγορα, κάτι που είναι καλό. Όχι πολύ στον τρόπο ανάπτυξης χαρακτήρων, αλλά μετά μόλις έφτασα το επίπεδο 10.
Γρήγορα βαριέται
Μου αρέσει η ποικιλία των χαρακτήρων και οι πτυχές του επιτραπέζιου παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής είναι πολύ διασκεδαστικό.
Ξεκινάμε καταπληκτικά. Η ιστορία είναι αξιοπρεπής και το gameplay έχει πραγματικές δυνατότητες να αναπτυχθεί.
Ολοκλήρωσε την πρώτη σανίδα, πήρα 3 γκρίνια μετρητών ακριβώς έξω από την πύλη...και όχι για ψιλά. Δεν είμαι φτηνό πατίνι...αλλά 10 ευρώ για ένα πακέτο εκκίνησης, ναι, καλή τύχη με αυτό! - Απεγκατάσταση για να βρείτε ένα παρόμοιο αλλά λιγότερο παιχνίδι αρπαγής χρημάτων.
Υποβάθμιση της βαθμολογίας μου από 4 σε 2 αστέρια. Γενικό αλλά απολαυστικό παιχνίδι...μέχρι το board 3. Γίνεται ΠΟΛΥ προφανές ότι αυτό το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για τους ανθρώπους που ξοδεύουν πολλά χρήματα. Η άνοδος της στάθμης γίνεται σχεδόν αδύνατη και η καλλιέργεια για τα απαραίτητα είδη είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Είμαι 3 σανίδες, περίπου 12 ώρες και ακόμα δεν μπορώ να αναβαθμίσω ούτε ένα αντικείμενο ή να πεθάνω. Δεν μπορώ να βρω υλικά αν δεν τα αγοράσω. Το ίδιο το παιχνίδι δεν αξίζει τα εκατοντάδες $ που θέλουν να ξοδέψουμε αυτοί οι άπληστοι μ-φερ...
Το παιχνίδι συνεχίζει να κλειδώνει. Δεν μπορώ να ξεπεράσω την πρώτη ζαριά για το στοιχείο. Η ντροπή φαίνεται διασκεδαστική
Είναι διασκεδαστικό, αλλά μερικές φορές προσγειώνεστε μόνο σε τετράγωνα μάχης και δεν έχετε αρκετό εξοπλισμό για να είστε συναισθηματικοί.
Πληρώστε για να παίξετε. Κολλημένος μετά την 3η μέρα. Το τυχερό παιχνίδι έχασε 11 συνεχόμενες φορές... χωρίς χρήματα και πετράδια. Το παιχνίδι είναι ανισόρροπο. Κρίμα καθώς έχει δυνατότητες....Ήταν υπέροχο, μέχρι που έφτασα στο δεύτερο ταμπλό. Τώρα όταν φορτώνω λαμβάνω το βασικό μενού αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το άγγιγμα δεν φαίνεται να λειτουργεί.
Δεν είναι κακός δολοφόνος
Πολύ γρήγορα γίνεται p2w. Το απολάμβανα, αλλά οι εχθροί γρήγορα ξεπερνούν τη δύναμη ακόμα και στο ίδιο επίπεδο και η εξέλιξη είναι πολύ αργή για να συμβαδίσει
ΟΧΙ ΛΗΞΗ για τη μάχη .... πραγματικά Όλα βασίζονται στην αγορά με πραγματικά χρήματα ..... σε πολλά
Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον και έχει δυνατότητες, αλλά είναι αργό στο διάολο.Διασκεδαστικό και διαφορετικό. Μην περιμένετε πολλούς ήρωες να επαναλαμβάνουν κυλίνδρους.
1 αστέρι επειδή μόλις ξεκινήσω ζητά μια κριτική, θα δώσω μια καλή ειλικρινή κριτική σύντομα ως παίκτης που δεν αγοράζει, θα ήθελα να δω αν υπάρχει διαφορά σε άλλα παρόμοια παιχνίδια.
Το σεμινάριο είναι εύκολο και διασκεδαστικό, κάνοντας ένα ευχάριστο παιχνίδι και μου αρέσει το γεγονός ότι είναι ακόμα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.
Αυτόματο 1 αστέρι για αναγκαστική βαθμολογία. Δεν έχω παίξει αρκετό καιρό για να πω αν το παιχνίδι είναι καλό ή όχι.
Samsung s21 - δεν μπορεί καν να ανοίξει το παιχνίδι, συνεχίζει να ζητά ενημέρωση.
RPG Dice: Heroes of Whitestone Jeux de rôles zew
Είναι διασκεδαστικό, αν και μισώ να βλέπω έναν ενεργειακό μηχανικό.
Από αυτήν τη νέα ενημέρωση, δεν μπορείτε πλέον να αναβαθμίσετε την πανοπλία χρησιμοποιώντας άλλες πανοπλίες ως πόρο. Το παιχνίδι είναι αρκετά βασικό και πλήττετε με αυτό το παιχνίδι. Αλλά τώρα το παιχνίδι δεν αξίζει να παιχτεί.
Οι χρόνοι φόρτωσης/επεξεργασίας είναι αφόρητοι. Και παρακαλώ μειώστε τους τόνους του σεμιναρίου. Η πρώτη μισή ώρα του παιχνιδιού μπορεί επίσης να είναι ένα βίντεο που εξηγεί τι κάνει κάθε κουμπί
Ομαλή αυτόματη μάχη, αρκετά εύκολη διεπαφή
Καλό παιχνίδι αλλά πολύ καρικατούρες χαρακτήρες
RPG Dice: Heroes of Whitestone Lomu spēles wrf
Διασκεδαστικό παιχνίδι, απολαμβάνω πώς είναι ένας συνδυασμός επιτραπέζιου παιχνιδιού και RPG με τόσα πολλά επίπεδα βελτιστοποίησης χαρακτήρων.
Κρατάει το ενδιαφέρον μου. Απολαμβάνω τους χάρτες συμβάντων σε στυλ επιτραπέζιου παιχνιδιού.
Φαίνεται ότι ολόκληρο το παιχνίδι είναι το pay you win. Υπέροχο σχέδιο αλλά καταστράφηκε από το σύστημα ptw
Αν υπήρχε ήχος για όλους τους χαρακτήρες, θα έδινα τα ίδια πέντε αστέρια κατά τη διάρκεια των cutscenes
B aj
Θα έδινα 5 αστέρια και θα εξακολουθούσαν να πιστεύουν ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, αλλά οι απαιτήσεις του παιχνιδιού, χρειάζονται $$$ για να συνεχίσουν, τα προνόμια όταν η νίκη είναι ελάχιστη. και τα στοιχεία για αναβάθμιση είναι ακριβά για πόρους που η πτυχή είναι απενεργοποίηση για μένα!
Οι δωρεάν έλξεις για ήρωες είναι περιορισμένες. Νιώθω σαν να αναγκάζομαι να συμπληρώσω. Άλλο σοφό παιχνίδι παίζει διασκεδαστικό