Post by malxipulrieknoc on Mar 13, 2022 7:19:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ توکن های تولید کننده کدها ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
جالب بود اما ای کاش نقشه های رایگان بیشتر و چالش های بیشتری وجود داشت.
Me is King : Idle Stone Age Simulasi fmui
بازی فوق العاده سرگرم کننده است. و بازی کردن به نوعی سخت است، زیرا وقتی سعی میکنید یک حقه را انجام دهید، فقط همان چیزی را که میخواستید انجام دهید، انجام دهید، اما آن را انجام نمیدهد. و من به آن 5 ستاره دادم زیرا فوق العاده سرگرم کننده و چالش برانگیز است.
سرد! من همه جزئیات را دوست دارم و شما می توانید کارهای زیادی انجام دهید! ولی دومی رو پیدا نکردم بد نیست چون تقصیر تو نیست تقصیر تبلت های من است. عاشق بازی هایت اما
بازی فوق العاده است، اما اگر می توانستید بیش از یک نقشه به ما بدهید، بهتر بود، زیرا بعد از مدتی انجام دوباره و دوباره همان کار خسته کننده خواهد شد.
Touchgrind BMX 體育競技 tbg
Touchgrind BMX Sportgames wogv
گرافیک خوبی دارد اما برای نقشه های دیگر باید بازی کامل را بخرید
من آن را دوست دارم، اما شما باید نقشه های مختلف را بخرید و شما را رها نمی کند، اگر می خواهید حداقل نقشه هایی مانند پول بازی بخرید، هر چند من آن را دوست دارم
من بازی را دوست دارم اما برای ترفندها آنقدر استرس زا است که سعی می کنم 7 پرش بزرگ و یک تلنگر انجام دهم اما نمی توانم این کار را انجام دهم خیلی سخت است
بازی یک جورایی خوب است اما بارگذاری برای دانلود برنامه آنقدر زیاد است که من تازه شروع به بازی کردم و گرافیک آن مانند نسخه ارزان قدیمی Elmo است.
جالبه ولی Touchgrind BMX 2 بهتره ولی نمیتونم نصبش کنم چون از گوشی سامسونگ استفاده میکنم
من طرفدار زیادی نیستم. Touchgrind skate یک بازی عالی است که می توانم برای مدتی بدون حوصله بازی کنم. برای این کار نه تنها باید نسخه کامل را بخرید، بلکه بازی آنقدرها هم سرگرم کننده نیست
نمی توانم بانی هاپ انجام دهم و بافت دوچرخه کوهستان را دوست ندارم
من بازی را دوست دارم و فکر می کنم سطوح دیگر باید رایگان باشند
بازی سرگرم کننده است اما چرا آن را بخریم احمقانه است که چرا باید پول خود را هدر دهیم و آن را رایگان کنیم
این بازی برای انجام آن باید مدت زیادی صبر کنید. و آنها باید در بازی سکه بسازند تا بتوانیم قفل آنها را باز کنیم.
بازی خوبی است اما وقتی باید برای نقشه های دیگر پول پرداخت کنید و وقتی همه چیز را شکست می دهید خسته کننده می شود خوب نیست، لطفاً بیشتر فکر کنید مانند اسکیت بی حوصله یا دوچرخه و اسکوتر و نقشه های بیشتر در کل بازی خوب است.
این بازی اتلاف وقت نیست، من واقعاً این بازی را دوست دارم، اما این یک جور احمقانه است که شما باید تقریباً برای همه چیز هزینه کنید، اما به غیر از این، این بازی بسیار سرگرم کننده است.
باز کردن قفل بخش هایی از بازی سرگرم کننده است اما بسیار سخت است زیرا باید تاسف بار پرداخت کنید
این بازی به معنای واقعی کلمه رایگان نیست، بهتر است به جای رایگان برای آن قیمت بگذارید
یک بازی بسیار متنوع و سرگرم کننده. آزمایشگاه های توهم شغلی خوب لطفا به ساخت بازی های این چنینی ادامه دهید.
خوب است اما من فقط 5 دقیقه بازی کردم و رانندگی 2 انگشتی مرا به هم می زند بنابراین به آن 2 گرافیک دادم خوب است اما رانندگی با 2 انگشت کار را سخت می کند ، بررسی خواهم کرد که آیا تغییر کرده است و سپس 5 می دهم
بعد از یک ساعت حوصله ام سر رفت زیرا نمی خواستم برای نقشه ها هزینه کنم
این بازی خیلی بد است توصیه نکنید این بازی فقط یک نقشه دارد و شما باید برای 5 نقشه مانند آن چیزی که هست R دلار بپردازید! و بازی خود را به روز کنید
بدترین بازی که تا به حال به شما اجازه نمی دهد حقه هایی را انجام دهید و سعی کنید یک چرخش جلویی انجام دهید شکست می خورد.
کنترل کردن آن به خوبی bmx 2 نیست و اصلاً واقع بینانه نیست. لطفاً این بازی را به روز کنید یا فقط مانند سطل زباله نگه دارید
شما نیاز به اضافه کردن جلو و عقب آن را آزار دهنده من jesus
آنقدر بدجنس است که فوق العاده خنده دار است، همین طور که هست نگه دار!
من واقعاً آنقدر از بازی خوشم نیامد هنوز هم فکر می کنم بازی دوم بهتر است، اما بچه ها شما باید ترفندهایی را برای سرعت بالا بسازید و گرافیک های فوق العاده بالا مانند بازی دوم بسازید زیرا این گرافیک ها اکنون زباله هستند، من بازی دوم را توصیه می کنم. بازی Touch Grind bmx 2
این یک بازی جالب است اما انجام برخی از ترفندها عملا غیرممکن است زیرا بازی نمی تواند با حرکت انگشت شما هماهنگی داشته باشد بنابراین فکر می کند که شما یک ترفند متفاوت انجام می دهید که بسیار آزاردهنده است.
واقعا بازی خوبیه ولی دانلودش 30 دقیقه طول کشید
این سرگرم کننده است اما 8 آرزو می کنم شما نسخه کامل را در آن قرار می دهید
مکانیک بازی درخشان، من کاملاً این بازی را خیلی دوست دارم. وقتی شروع کردم به نواختن خیلی بد بودم الان هر بار می توانم رکورد آزمایشگاه illusions را شکست دهم.😁😁😁🔥🔥🔥
من این بازی را دوست دارم زیرا می توانید ترفندهای جالبی انجام دهید تا نوار خود را تا مکان های باز شده دیگر و دوچرخه ها و رنگ آمیزی پر کنید. واقعا
نه فقط اگر می خواهید آن را دانلود نکنید، فقط این کار را انجام دهید و بعد از آن هیچ کاری برای انجام دادن وجود ندارد و هیچ بازی رایگانی برای نقشه های دیگر وجود ندارد، به جز نقشه اولی که در ee پرداخت شده است و نقشه اول یک نقشه بد است، کنترل تا زمانی که شما مشکلی ندارد. تلنگر معکوس را امتحان کنید غیرممکن است، مگر اینکه آن را کدنویسی کنید، کاری که آنها انجام دادهاند تا به این وحشتناک به نظر برسد و آن را دانلود نکنید، مخصوصاً اگر خیلی سریع عصبانی هستید.
اوم... من دو ستاره دادم چون بازی در واقع خوب است، اما ای کاش دوچرخه بتواند ترفندهای بیشتری انجام دهد، به طور جدی به بازیکنان سرگرم کننده تر می شد، اما هنوز هم بازی خوبی بود!
من انتظار بهتری داشتم اما بازی رومیزی شما اسکیت خوب است بنابراین 3 ستاره
چرا نمیره مرحله بعد
Touchgrind BMX 1.11 Offline – بازی دوچرخه سواری برای اندروید | داشی دانلود,داشی دانلود9,ديجي دانلود dj download.